Seneste nyt og Artikler

Danske Gourmet Rejer i Brussels

Ole Iversens artikel om Westbank

Fiskerforums artikel om Westbank

Nordjyske´s artikel om Westbank


    Westbank fisker rejer i Skagerak og
nordlige dele af Nordsøen og er
specialiceret i at koge rejerne til søs,
hvilket gør at de holder deres naturlige
smag. Rejerne bliver bragt i land fersk
1 gange i ugen og derefter har rejerne
en holdbarhed på mellem 1 og 2 uger.
Vi har drevet denne form for fiskeri
siden 1985.






Få dem her

Hanstholm Fiskeauktion

Gøteborg Fiskeauktion




Print-selv faktaflyer
Faktaflyeren informerer om fangst og
kvalitet, samt henviser til relaterede
links. Flyeren bliver tilgængelig her
snarest.

Download_Flyer.pdf






















Historien bag Westbank
Historien bag familiens rejefiskeri
strækker sig helt tilbage til 1958,
og vi har altid fundet glæde og
stolthed gennem den daglige drift.

Se historien

Henrik og Ernst Christensen | Tlf. (+45) 30 25 22 84 | (+45) 97 96 11 51 | (+45) 45 54 69 46 | (+47) 47 88 02 84